KEVIN.MURPHY

Skincare for your hair

KEVIN.MURPHY -tuotteet ovat syntyneet noudatellen samaa filosofiaa kuin ihonhoitotuotteet. Ne on suunniteltu painottomiksi, mutta silti äärimmäisen suorituskykyisiksi, tehokkaiksi ja pitkäkestoisiksi. Raaka-aineemme ovat lähtöisin tuottajilta, jotka käyttävät mikroviljelmiä, luonnonmukaisia kasvatusmetodeja ja ekologisesti kestäviä korjuutapoja. Tuotteissamme käytetyt vitamiinit ja aminohapot mm. korjaavat hiuksen pintakerrosta, paksuntavat hiusta ja vähentävät kaksihaaraisten hiusten syntymistä. Kosteuttavat mango- ja murumuruvoi silottavat hiussuomuja ja pehmentävät hiusta. Uutteet peruvian barkista, baobabista, bambusta ja appelsiininkukasta uudistavat hiukset painottomalla kosteudella. Kakaduluumun, orkidean, lootuskukan ja limen sisältämät antioksidantit vähentävät hiusten katkeamista ja korjaavat kemiallisten käsittelyjen aiheuttamia vaurioita hiuksissa.

KAIKKI KEVIN.MURPHY -TUOTTEET OVAT SULFAATITTOMIA JA PARABEENITTOMIA, EIKÄ NIITÄ OLE TESTATTU ELÄIMILLÄ.

Valinnat, joita teemme

image002Me KEVIN.MURPHY:llä välitämme ympäristöstä ja tiedostamme esimerkiksi ilmastonmuutoksen uhkan ja vakavuuden. Teemme omalta osaltamme kaikkemme auttaaksemme ympäristöä, mm. käyttämällä kierrätysmateriaaleista tehtyjä, kierätettäviä tai luonnossa hajoavia pakkauksia. Jotta KEVIN.MURPHY -tuotteet olisivat mahdollisimman luonnonmukaisia, käytämme luonnosta saatuja uusiutuvia raaka-aineita, jotka on tuotettu kestävän kehityksen periaatteella. Lisäksi raaka-aineet on kerätty käyttäen tapoja, jotka eivät vahingoita ympäristöä.

Pakkauksissamme käytämme käytetyistä vesipulloista sekä kierrätyspaperista tehtyjä materiaaleja. Kulmikas pakkaustyylimme tarkoittaa enemmän volyymiä pienemmässä tilassa ja lisäksi se säätää 40% pakkauksen valmistamiseen tarvittavassa muovin määrässä. Pakkauksemme vievät kuljetettaessa huomattavasti vähemmän tilaa kuin perinteinen pyöreä pullomalli. 

KEVIN.MURPHY on ylpeä voidessaan olla mukana Al Goren ilmastonmuutosohjelmassa TheClimate Reality Project. Tämä globaali voittoa tavoittelematon organisaatio on omistautunut valistamaan ihmisiä ilmastonmuutoksen vaikutuksista ja työskentelee aktiivisesti ratkaisujen löytämiseksi. KEVIN.MURPHY tekee valikoiduista tuotemyynneistä rahalahjoituksia The Climate Reality Project -organisaatiolle auttaakseen kompensoimaan globaalia hiilijalanjälkeä.

KEVIN.MURPHY GREEN.SALON -projekti on virtuaalikampaamo, joka näyttää mitä kampaamot ja yksittäiset ihmiset voivat tehdä vähentääkseen omaa hiilijalanjälkeään ja samalla säästää rahaa. Jo 250 kampaamoa Pohjois-Amerikassa on sitoutunut tähän ohjelmaan ja tavoitteemme on viedä ohjelmaa myös muualle maailmaan.

COLOR.ME by KEVIN.MURPHY 

COLOR.ME LOGOCOLOR.ME on syntynyt Kevin Murphyn visiosta yhdistää sessiontyöskentely, muoti ja hiusväri. Tämä kompakti värisarja on erittäin suorituskykyinen, antaa luonnollisen lopputuloksen ja toimii aina optimaalisesti. Taidokas sekoitus teknologiaa ja helliä luonnosta saatuja ainesosia auttaa kosteuttamaan, elvyttämään ja antamaan uskomattoman kiillon ilman tarvetta kompromissiin luonnon kanssa. COLOR.ME värillä on Petan "Crueltu Free" hyväksyntä.